Produk Pembersih Otomatis

  • Auto Wiper Repair Tool 0031

    Alat Ndandani Wiper Otomatis 0031

    Wiper reparasi wiper karet pembersih wiper restorer 0031SBT

    Ndandani kanthi cepet: ndandani kekuwatan sing jelas lan ora menehi tandha, nambah umur agul-agul wiper lan ngirit biaya.

    Ndandani kaping pindho: Yen permukaan wiper wis rusak banget, luwih dhisik ndandani nganggo wedhi kasar, lan banjur ndandani kanthi alus nganggo wedhi sing apik. Yen lumahing wiper luwih entheng, cukup gunakake pasir sing apik kanggo ndandani kelancaran. Rong prosedur perbaikan, permukaan wiper luwih alus lan didandani Luwih rinci.

  • High Pressure Car Wash Gun 8023T-8

    Gun Cuci Mobil Tekanan Tinggi 8023T-8

    5-set set senapan banyu kabeh-logam, senapan banyu ngumbah mobil, alat cuci mobil tekanan tinggi rumah tangga, alat cuci alus, 8 pola semprotan 8023T-8SBT

    Multi-fungsi: fungsi ngumbah mobil, ngresiki mobil kanthi kuat; fungsi siraman, nyetel aliran banyu sing cocog kanggo nyiram kembang; fungsi siram kanggo kewan ingon, nyetel aliran banyu, nggunakake aliran banyu sing lembut kanggo adus ingon-ingon.

    8 jinis semprotan banyu: Kanthi nyetel sirah gun multi-fungsi, 8 pola semprotan banyu bisa diwujudake, sing bisa digunakake kanggo macem-macem keperluan ngumbah.

    Bahan sing kuwat: Awak utama bedhil banyu digawe saka paduan seng padat, sing luwih kuwat lan kuwat. Gagang ditutupi karet TPR. Gabungan faucet digawe saka kabeh tembaga, sing luwih awet.

  • Car Polishing and Waxing Machine 2908

    Mesin Poles lan Waxing Mobil 2908

    Mesin polesan mobil, sealing ndandani mobil lan polishing mesin kecantikan mobil, pengisian mobil utawa baterai lithium 2908SBT

    Multi-fungsi: Mesin ndandani mobil ngeruk bisa ndandani goresan lapisan cat mobil sing padhang, mbusak celah-celah cilik ing cat mobil, mbusak film minyak ing kaca, lan tlatah lan ndandani lampu mobil kuning.

    Kacepetan sing bisa disetel: torsi gedhe, kacepetan sing bisa diatur, 0-8500 rpm sing bisa disetel, nyetel kacepetan jarum jam.

    Ganti sirah ndandani: alat kecantikan mobil duwe endhas sing bisa diganti, kepala ndandani spons digunakake kanggo polesan utami, kepala perbaikan wol digunakake kanggo polesan cermin, lan kepala perbaikan pasir sing apik digunakake kanggo polesan.

  • Car Foam Wash Gun 8023-8P

    Gun Cuci Foam Mobil 8023-8P

    Pistol banyu umpluk kabeh-logam, gun banyu ngumbah mobil, tekanan tinggi rumah tangga, alat cuci mobil, alat cuci halus, 8 pola semprotan 8023-8PSBT

    Multi-fungsi: fungsi ngumbah mobil, reresik busa terpadu; fungsi siraman, tambahake obat serangga, atur aliran banyu sing cocog kanggo nyiram kembang lan ngusir serangga; adus ingon-ingon, tambah deterjen, atur aliran banyu, lan gunakake aliran banyu alus kanggo ingon-ingon.

    8 jinis semprotan banyu: Kanthi nyetel sirah gun multi-fungsi, 8 pola semprotan banyu bisa diwujudake, sing bisa digunakake kanggo macem-macem keperluan ngumbah.

  • Car Foam Wash Gun Set 8023-8P

    Gun Gun Wash Foam Mobil 8023-8P

    5-set set bedhil banyu umpluk kabeh-logam, senapan banyu ngumbah mobil, alat cuci mobil tekanan tinggi rumah tangga, alat cuci alus, 8 pola semprotan 8023-8PSBT

    Multi-fungsi: fungsi ngumbah mobil, reresik busa terpadu; fungsi siraman, tambahake obat serangga, atur aliran banyu sing cocog kanggo nyiram kembang lan ngusir serangga; adus ingon-ingon, tambah deterjen, atur aliran banyu, lan gunakake aliran banyu alus kanggo ingon-ingon.

    8 jinis semprotan banyu: Kanthi nyetel sirah gun multi-fungsi, 8 pola semprotan banyu bisa diwujudake, sing bisa digunakake kanggo macem-macem keperluan ngumbah.