Aksesoris Eksterior Otomatis

  • Reverse folding umbrella 3413

    Payung lipat mbalikke 3413

    Palu safety mobil mbalik payung, piranti jendhela sing rusak, palu keamanan multi-fungsional, palu jendhela, payung darurat, palu darurat, ora wong lan mobil 3413SBT

    Multi-fungsi: Bisa digunakake minangka payung, payung srengenge lan palu safety.

    Desain mbalikke: payung disimpen munggah lan metu, lumahing udan payung disimpen banjur ing njero, ora bakal udan mobil; nalika payung disimpen, daya tempur bisa langsung ing lemah; iku migunani banget nalika nyopir nalika udan. Nalika disimpen, luwih gampang yen wong mlebu mobil, lan luwih ora udan udan.

    Bingkai payung luwih kuat: Bingkai payung digawe saka paduan aluminium, tekstur sing luwih entheng, luwih tahan angin, tahan karat, kuat lan awet.

  • Umbrella with Auto Window Breaker 7902

    Payung kanthi Auto Window Breaker 7902

    Pemecah jendela mobil Ganda-otomatis mbukak-mbukak lan mundur mobil, Payung darurat mobil Pethel darurat Ngirit jendhela 7902SBT

    Multi-fungsi: Bisa digunakake minangka payung srengenge, ditutupi lem ireng, jampel panas rong lapis, perlindungan srengenge, lan pemblokiran UV. Bisa digunakake minangka payung. Dilapisi lapisan anti banyu lan anti banyu. Ana jalur reflektif ing sisih payung, sing nuduhake cahya ing wayah wengi, lan duwe efek peringatan kanggo njamin keamanan pribadi. Gagang payung dilengkapi karo breaker jendhela, sing bisa digunakake minangka palu safety nalika darurat.

    Kasar lan awet: desain limang lip saka iga payung wolung untul kuwat banget karo angin. Sanajan iga payung diunekake, isih bisa utuh, cukup dicelup maneh kanthi alus.

  • Car Roof Pedal 7904

    Pedal Atap Mobil 7904

    Pedal mobil multifungsi universal Pedal mobil paduan aluminium paduan pintu pedal atap pedal pasokan modifikasi mobil 7904SBT

    Fungsi pedal sikil: Pedal sikil tambahan multifungsi minangka alat bantu kanggo sopir sing duwe kendaraan off-road (jinis mobil SUV) nalika munggah menyang payon mobil. Wis ora repot maneh munggah ing payon mobil! Cocog kanggo njupuk barang ing payon, njupuk gendheng, ndeleng pemandangan ing atap, njupuk ing atap lan adegan liyane.

    Penyetelan sudhut ngarep lan mburi lawang: Yen piring sisih lawang mobil miring, angkat gesper dering kanthi fungsi peraturan kanggo nyetel sudut miring pedal lan trep kanggo ditapak.

  • Static eliminator Anti-static car static stick Anti-static spike static stick Static keychain J10SBT

    Eliminator statis mobil statis mobil statis tongkat Anti-statis lonjakan statis tongkat statis keychain J10SBT

    Copot listrik statis kanthi cepet: Wangun lonjakan lan desain permukaan sudhut mlengkung nambah permukaan kontak kanggo mbusak listrik statis kanthi luwih cepet.

    Adsorpsi magnetik: Chip sing wis digawe anyar, ora prelu nggunakake batere, dirancang khusus kanggo nyedhot listrik statis, elektromagnetik integral, lan arus sing diserep luwih akeh tinimbang sing ngilangi statis biasa. Listrik statis bakal digunakke nalika cedhak karo listrik statis.

  • Anti-static keychain static eliminator, dual-core car static bar, 18 pure gold plated J10G01-LSBT

    Penghapus statis keychain anti-statis, bar statis mobil dual-inti, 18 berlapis emas murni J10G01-LSBT

    Copot listrik statis kanthi cepet: Wangun lonjakan lan desain permukaan sudhut mlengkung nambah permukaan kontak kanggo mbusak listrik statis kanthi luwih cepet.

    Adsorpsi magnetik: Chip sing wis digawe anyar, ora prelu nggunakake batere, dirancang khusus kanggo nyedhot listrik statis, elektromagnetik integral, lan arus sing diserep luwih akeh tinimbang sing ngilangi statis biasa. Listrik statis bakal digunakke nalika cedhak karo listrik statis.

  • Car decoration static eliminator Anti-static car static stick Anti-static cartoon static stick Keychain 0903SBT

    Dekorasi mobil stator penghilang anti-statis mobil statis tongkat Anti-statis kartun statis stiker Keychain 0903SBT

    Lumahing kontak gedhe: Sisih ngisor rata, permukaan kontak gedhe, lan titik kasebut diselehake kanthi cepet.

    Wangun kartun: Ora mung bisa ngilangi listrik statis, nanging uga digunakake kanggo dekorasi.

    Trep kanggo nggawa: bentuk sing entheng lan cilik, cocog kanggo nggawa nganggo kunci mobil.

    Ora ana kerusakan cat: Titik kontak jinis kacang ing sisih ngisor, tanpa sudhut lan sudhut, lan ora bakal ngrusak cat.

  • Cartoon Static Eliminator 0903A

    Eliminator Statis Cartoon 0903A

    Lumahing kontak gedhe: Sisih ngisor rata, permukaan kontak gedhe, lan titik kasebut diselehake kanthi cepet.

    Bentuk kartun setan: Ora mung bisa ngilangi listrik statis, nanging uga ngetokake swara lan cahya, sing bisa digunakake kanggo dekorasi.

    Trep kanggo nggawa: bentuk sing entheng lan cilik, cocog kanggo nggawa nganggo kunci mobil.

    Ora ana kerusakan cat: Kontak ing sisih ngisor dibentuk kaya busur, tanpa pinggiran lan sudhut, lan ora bakal ngrusak cat.