Aksesoris Interior Mobil

  • 4 in 1 Car Vacuum Cleaner 2906

    4 in 1 Car Vacuum Cleaner 2906

    Multi-fungsi: fungsi 4 ing 1, nggabungake koleksi bledug, cahya, pasokan listrik seluler, lan lampu penyelamat.

    Penampilan sing apik: bobot entheng, ukuran cilik, apik gayane, kompak, lan tekstur.

    Tenaga sing kuat: Daya seluler bisa digunakake kanthi suwene sajrone 6,5 jam, nganti 4000mAh. Bisa cepet banget sajrone 15 menit yen wis diisi daya lengkaplan fungsi lampu wengi bisa tetep 23 jam, lan fungsi senter bisa dienggo terus suwene 20 jam.

  • Car Headrest 1643-1

    Mobil Headrest 1643-1

    Materi busa memori ruang: inti batin digawe saka bahan busa memori ruang angkasa anyar, kanthi kapadhetan dhuwur lan rebound alon, nyaman, ambegan lan aman, kain ambegan, ambegan lan nyedhot lembab.

    Kekandelan ilmiah: Pas alami, njaga lengkungan sirah, gulu lan pundhak, ngisi kesenjangan, lan pas kanggo ngatasi lemes.

    Pengerjaan sing apik: jarum lan benang sing rata, sirah nirkabel, siji jarum lan siji utas, malah jahitan, gaweyan sing apik banget.

  • Car Pillow 1643-2

    Bantal Mobil 1643-2

    Materi busa memori ruang: Inti batin digawe saka bahan busa memori ruang angkasa anyar, kanthi kapadhetan dhuwur lan rebound alon, kain nyaman, ambegan lan aman, ambegan, ambegan lan nyedhot lembab.

    Kekandelan ilmiah: Pas alami, njaga lengkungan sirah, gulu lan pundhak, ngisi kesenjangan, lan pas kanggo ngatasi lemes.

  • Car Pillow 1643-3

    Bantal Mobil 1643-3

    Busa memori ruang: mbalek alon lan proteksi jembatan sing nyaman, cedhak tekanan nol, luwih kepenak, nggunakake inti busa memori ruang angkasa anyar, rebound alon kanthi kapadhetan dhuwur, anget ing mangsa adhem lan adhem nalika musim panas.

    Desain ergonomis: nyengkuyung gulu, ngrangkul pinggul, ngilangi tekanan abot ing tulang punggung, sesuai karo pinggul manungsa, lan kanthi efektif nyuda kerusakan tulang punggung sing disebabake amarga percepatan lan percepatan kendaraan, utamane pengaruh.

  • Car Sleep Headrest 1048

    Turu Mobil Headrest 1048

    Headrest khusus kanggo bocah: 180 derajat sing bisa disetel, nalika ndhukung fungsi pipi lan tulang belakang serviks. Nalika turu lan ngaso ing mobil, endhas bisa disendelake ing sisih lan bantal turu apik kanggo nglindhungi gulu.

    Busa memori ruang: mbalek alon lan proteksi jembatan sing nyaman, cedhak tekanan nol, luwih kepenak, nggunakake inti busa memori ruang angkasa anyar, rebound alon kanthi kapadhetan dhuwur, anget ing mangsa adhem lan adhem nalika musim panas.

  • Car Air Outlet Magnetic Mobile Phone Holder 1907

    Pemegang Telepon Seluler Magnetik Mobil Udara 1907

    Ngisi daya nirkabel induksi otomatis: Ponsel bakal miwiti ngisi daya nalika dilebokake ing wadhah telpon seluler mobil, nalika ngisi daya lan navigasi, pangisian daya kanthi cepet 8 kali lipat ora bakal ngrusak ponsel.

    Kunci otomatis: lebokake ponsel menyang wadhah telpon seluler mobil, lan kunci ponsel kanthi gravitasi, supaya ponsel ora tiba, stabil lan anti-nabrak. Nalika telpon dijupuk, lengen penjepit diluncurake kanthi otomatis.

  • Car multifunctional magnetic mobile phone holder 1301

    Pemegang ponsel magnetik multifungsi mobil 1301

    Daya magnetisme sing kuat: Nenem magnet rubidium disusun liwat tiang positif lan negatif S / N kanggo nggawe medan magnet sing ditutup, sing entuk tenaga magnetik sing luwih kuat, adsorpsi sing luwih kuat, ora ngrusak telpon, lan ora mengaruhi sinyal telpon)

    Sudut bisa disetel: amba lan chuck disambungake kanthi bal muter, sing bisa nyadari 360° rotasi telung dimensi, gampang lan trep, lan bisa diinstal ing outlet apa wae

    Aromaterapi dobel internal: spons internal ing loro-lorone, bisa nambah minyak wangi, 24 lubang bisa nyebar parfum

  • 4 in 1  Car Lockable Hook 1306

    4 in 1 Mobil sing Bisa Dikunci 1306

    Pemegang ponsel pancing multi-fungsi: bisa digunakake minangka pancing mburi mobil, bisa digunakake minangka wadhah ponsel penumpang mburi, bisa digunakake minangka senter, lan uga bisa digunakake minangka lampu peringatan kanggo barang sing abot

    Ketahanan dhuwur: pancing siji bisa bobote nganti 10 kg. Pancing dobel magnetik bisa digunakake kanggo nyedhot PAD sekaligus.

    Instalasi gampang: Pancing dipasang ing jinis swap-kunci, tanpa nyopot sandhangan sirah, lan bisa dipasang langsung.

  • Car Rear Armrest Hook 1104

    Pancing Tangan Rear Car 1104

    Multi-fungsi: Bisa digunakake minangka wadhah telpon seluler kanggo penumpang mburi, bisa digunakake minangka obyek suspensi mburi, lan bisa digunakake minangka pegangan tangan kanggo penumpang mburi.

    Ketahanan sing dhuwur: Sandhangan tangan pancing bisa nahan kekuwatan 10kg, sing bisa nggantungake obyek lan sandhangan tangan sing aman kanggo penumpang mburi.

    Desain sing bisa didhelikake: Gandheng tangan bisa didhelikake ing loro-lorone sirah, sing aman lan ora mbutuhake papan.

  • Car Rear Armrest Hook Mobile Phone Holder 1311

    Pemegang Ponsel Ponsel Armrest Pancing 1311

    Desain sing didhelikake: Yen pancing ora ditrapake, didhelikake ing sandhangan ndhuwur lan ora bisa njupuk papan apa wae. Cukup tarik nalika nggunakake.

    Fungsi kaping pirang-pirang: Bisa digunakake minangka pancing utawa wadhah ponsel. Pancing bisa tahan luwih saka 10kg, lan daya magnetik sing kuwat bisa nyedhot ponsel kanthi gampang.

    Instalasi sing bisa dicopot: Pancing sing bisa dicopot luwih kuwat tinimbang pancing sing dipasang lan ora bakal ngeculake.

  • Car Tissue Box Hook GG06

    Kothak Tisu Mobil Pancing GG06

    Desain sing didhelikake: Nalika pancing ora ditrapake, pancing didhelikake ing sandhangan ndhuwur lan ora njupuk papan apa wae. Cukup tarik nalika nggunakake.

    Fungsi kaping pirang-pirang: bisa digunakake minangka pancing utawa sing nduwe ponsel. Pancing bisa nggawa bobote luwih saka 10kg, tenaga magnetik sing kuat bisa gampang nyedhot ponsel, lan pancing iku dwi fungsi.

  • 24V Double USB 2 in 1 Fast Charger 2105

    24V Double USB 2 in 1 Fast Charger 2105

    Multiple port output: Kepala pengisian daya dilengkapi adaptor 3-in-1 kayata Iphone + Android + Type-C, lan 2 port USB, sing bisa ngisi daya 5 ponsel sekaligus.

    Distribusi saiki sing cerdas: nalika ngisi daya Iphone, distribusi cerdas saiki 1A, nalika ngisi daya Ipad, distribusi pintar 2,1A saiki, nalika ngisi daya telpon Android, distribusi cerdas saiki 2A.

    Cetakan injeksi siji-siji: Cetakan siji, struktur kompak, kompak lan kuwat, nggunakake bahan ABS, tahan aus, tekstur permukaan sing apik.