Penguat Roda Kemudi Otomatis

  • Auto Steering Wheel Booster 1098-3P

    Auto Steering Wheel Booster 1098-3P

    Ditrapake kanggo setir saka macem-macem model mobil: Iki nganggo desain setengah mbukak kanthi sisih siji, lan kanthi nyiyapake sekrup mbenakake, radius penguat penguat diganti kanggo adaptasi karo macem-macem setir kanthi kekandelan sing beda.

    Gampang dioperasikake: Operasi setir tangan siji, ora dibutuhake operasi mundur, cepet lan aman.

    Desain tekstur anti-slip: Tekstur permukaan penguat komplek, sing kanthi efektif nambah gesekan ing antarane tangan lan penguat, muter kanthi cepet tanpa terganggu, lan ventilasi lan ngilangi panas.

  • Auto Steering Wheel Booster 8201

    Auto Steering Wheel Booster 8201

    Penguat dipasang kanthi kuat: nggunakake sekrup dobel kanggo nutup instalasi, sing luwih kuwat, lan elastisitas penyesuaian sekrup ora elastis, tegas lan aman, lan nyuda bebaya sing didhelikake.

    Digawe saka kabeh tembaga: kabeh awak penguat digawe saka kabeh tembaga, banjur permukaane dilapisi krom, lumahing alus lan alus, lan kualitase luwih kuwat.

    Desain datar: Desain datar nambah area kekuwatan lan luwih cedhak karo setir, sing ngirit gaweyan lan luwih laras karo pakulinan operasi driver.

  • Auto steering Wheel Booster 8204

    Booster setir otomatis 8204

    Penguat dipasang kanthi kuwat: nggunakake sekrup dobel kanggo nutup instalasi, sing luwih kuwat, lan pengetatan sekrup diatur tanpa elastisitas, sing kuwat lan aman, nyuda bebaya sing didhelikake.

    Digawe saka paduan seng lan gel silika: Awak utama penguat digawe nganggo paduan seng, lan lumahing dilapisi krom. Lumahing alus lan apik, lan kualitase luwih kuat. Lumahing ditutupi gel silika, sing ora luntur lan ora mambu.