Breaker Jendela Otomatis

  • 7 Multifunctional Auto Window Breaker 0096

    7 Breaker Jendela Otomatis Multifungsi 0096

    Alat keamanan 7-in-1, palu safety pitung fungsi, pemecah jendela, alat uwal mobil, palu penyelamat geni, pengukur tekanan ban jendhela sing rusak, alat pemotong sabuk pengaman 0096SBT

    Fungsi jendhela sing rusak: Jarum baja campuran, atose dhuwur, bisa cepet ngrusak jendhela, jarum baja isih utuh minangka anyar sawise diulang maneh.

    Deteksi tekanan ban tampilan digital: Tampilan digital LED, wacan luwih jelas, priksa tekanan ban asring kanggo njamin keamanan nyopir.

  • Mini Auto Window Breaker PC14

    Mini Auto Window Window Breaker PC14

    Mini darurat mobil palu aman palu palu jendhela safety palu jendhela pemecah sabuk pengaman kursi PC14SBT

    Mecah jendhela sing cepet: Bisa digunakake kanggo wanita, bocah, lan wong tuwa. Sampeyan uga bisa gampang dibukak ing jero banyu kanthi cepet.

    Kekerasan dhuwur: penyerang alloy, ora ana deformasi, ora ana kerusakan sawise pengaruh bola-bali

    Pemotong sabuk safety internal kanggo uwal cepet nalika darurat

  • Vehicle-mounted Multifunctional Escape Tool 0081

    Alat Uwal Multifungsi sing dipasang ing kendaraan 0081

    Pemecah jendela mobil, palu safety multi-fungsi, palu uwal mobil gelut, alat palu nylametake nylametake, penghapusan statis, kombinasi alat mini multi-fungsi 0081SBT

    Fungsi pemecah jendhela: Pethel paduan sing atos dhuwur, gampang mbobol jendhela, gampang digunakake kanggo wong tuwa, bocah, wanita lan siswa.