Alat Ndandani Wiper Otomatis

  • Auto Wiper Repair Tool 0031

    Alat Ndandani Wiper Otomatis 0031

    Wiper reparasi wiper karet pembersih wiper restorer 0031SBT

    Ndandani kanthi cepet: ndandani kekuwatan sing jelas lan ora menehi tandha, nambah umur agul-agul wiper lan ngirit biaya.

    Ndandani kaping pindho: Yen permukaan wiper wis rusak banget, luwih dhisik ndandani nganggo wedhi kasar, lan banjur ndandani kanthi alus nganggo wedhi sing apik. Yen lumahing wiper luwih entheng, cukup gunakake pasir sing apik kanggo ndandani kelancaran. Rong prosedur perbaikan, permukaan wiper luwih alus lan didandani Luwih rinci.