Eliminator Statis Mobil

  • Static eliminator Anti-static car static stick Anti-static spike static stick Static keychain J10SBT

    Eliminator statis mobil statis mobil statis tongkat Anti-statis lonjakan statis tongkat statis keychain J10SBT

    Copot listrik statis kanthi cepet: Wangun lonjakan lan desain permukaan sudhut mlengkung nambah permukaan kontak kanggo mbusak listrik statis kanthi luwih cepet.

    Adsorpsi magnetik: Chip sing wis digawe anyar, ora prelu nggunakake batere, dirancang khusus kanggo nyedhot listrik statis, elektromagnetik integral, lan arus sing diserep luwih akeh tinimbang sing ngilangi statis biasa. Listrik statis bakal digunakke nalika cedhak karo listrik statis.

  • Anti-static keychain static eliminator, dual-core car static bar, 18 pure gold plated J10G01-LSBT

    Penghapus statis keychain anti-statis, bar statis mobil dual-inti, 18 berlapis emas murni J10G01-LSBT

    Copot listrik statis kanthi cepet: Wangun lonjakan lan desain permukaan sudhut mlengkung nambah permukaan kontak kanggo mbusak listrik statis kanthi luwih cepet.

    Adsorpsi magnetik: Chip sing wis digawe anyar, ora prelu nggunakake batere, dirancang khusus kanggo nyedhot listrik statis, elektromagnetik integral, lan arus sing diserep luwih akeh tinimbang sing ngilangi statis biasa. Listrik statis bakal digunakke nalika cedhak karo listrik statis.

  • Car decoration static eliminator Anti-static car static stick Anti-static cartoon static stick Keychain 0903SBT

    Dekorasi mobil stator penghilang anti-statis mobil statis tongkat Anti-statis kartun statis stiker Keychain 0903SBT

    Lumahing kontak gedhe: Sisih ngisor rata, permukaan kontak gedhe, lan titik kasebut diselehake kanthi cepet.

    Wangun kartun: Ora mung bisa ngilangi listrik statis, nanging uga digunakake kanggo dekorasi.

    Trep kanggo nggawa: bentuk sing entheng lan cilik, cocog kanggo nggawa nganggo kunci mobil.

    Ora ana kerusakan cat: Titik kontak jinis kacang ing sisih ngisor, tanpa sudhut lan sudhut, lan ora bakal ngrusak cat.

  • Cartoon Static Eliminator 0903A

    Eliminator Statis Cartoon 0903A

    Lumahing kontak gedhe: Sisih ngisor rata, permukaan kontak gedhe, lan titik kasebut diselehake kanthi cepet.

    Bentuk kartun setan: Ora mung bisa ngilangi listrik statis, nanging uga ngetokake swara lan cahya, sing bisa digunakake kanggo dekorasi.

    Trep kanggo nggawa: bentuk sing entheng lan cilik, cocog kanggo nggawa nganggo kunci mobil.

    Ora ana kerusakan cat: Kontak ing sisih ngisor dibentuk kaya busur, tanpa pinggiran lan sudhut, lan ora bakal ngrusak cat.