Meter Tekanan Ban Mobil

  • Dial Tire Pressure Gauge 051

    Ukur Tekanan Tirus 051

    Alat kombinasi tekanan ban multi-fungsi alat multi-fungsi keselamatan palu mobil uwal jendela pemutus tekanan digital pengukur tekanan ban ban tabel pemantauan tekanan 051SBT

    Deteksi tekanan ban luwih akurat: dial mekanik diadopsi, pointer luwih sensitif, ora butuh batere, lan ora prelu kuwatir kehabisan tenaga. Port pangukuran tekanan digunakake kanggo ngukur tekanan ing sisih ngarep, lan mburi bisa digunakake kanggo nyemprotake ban.

  • Digital Display Stainless Steel Tire Pressure Gauge 009B

    Gauge Tekanan Tirus Digital Tampilan Digital 009B

    Detektor tekanan ban stainless steel presisi tinggi Pengukur tekanan ban mobil Digital pengukur tekanan ban Digital kanggo kendaraan palu keamanan hemat daya 009BSBT

    Alat kombinasi multifungsi: Pengukur tekanan ban digital + palu aman baja tungsten kuat + alat gabungan multifungsi.

    Kepala palu baja tungsten: Kekerasan sing dhuwur, kekuatan pengaruh sing kuat, bisa ngrusak permukaan kanthi kekuwatan sing kurang kanggo ngilangi gelas sing dikencengi.

  • High Precision Digital Tire Pressure Gauge 0902

    Pengukur Tekanan Tirus Digital Presisi Tinggi 0902

    Monitor tekanan ban mobil, barometer tekanan ban tampilan digital presisi tinggi, manometer deflasi digital elektronik 0902SBT

    Monitor tekanan ban mobil, barometer tekanan ban tampilan digital presisi tinggi, manometer deflasi digital elektronik

    Tampilan digital LCD: Beda karo dial mekanis, maca alon lan kesalahane gedhe, akurat nganti 2 digit sawise titik desimal, wacan luwih intuisi.

    Operasi sederhana: pencet kanthi kuat ing inti katup kanggo langsung ngukur tekanan lan maca nilai tekanan.