Pompa Udara Mobil

  • 12V Auto Air Pump 2901

    Pompa Udara 12V Otomatis 2901

    Kompresor udara otomatis Pompa udara mobil 12V pompa ban portabel listrik mobil kanthi lampu LED 2901SBT

    Multi-fungsi: suplemen udara cepet, panggil tampilan digital, silinder logam, deteksi tekanan ban, tekanan ban preset, pencahayaan wengi, tekanan ban bisa disetel, sawise masang pasokan listrik, tekanan ban preset bisa miwiti inflasi, lan bakal mandheg kanthi otomatis sawise ngisi daya.

  • 12V Automobile Starter Power and Air Pump Integrated Machine 2137

    12V Automobile Starter Power and Air Pump Integrated Machine 2137

    Pasokan listrik wiwit darurat mobil, Kompresor Udara Otomatis, mesin terpadu baterai lan pompa udara, kapasitas 12 V 2137SBT

    Multi-fungsi: inflasi ban, tekanan ban preset cerdas, inflator bakal mandheg nalika kebak hawa, inflasi nirkabel, ngilangi belenggu kabel listrik, wanita uga bisa ngupayakake kanthi gampang. Uga bisa digunakake minangka sumber daya wiwitan kanggo mobil, uga lampu darurat lan lampu peringatan.

  • 12V Multifunctional Auto Air Pump 2631

    Pompa Udara Otomatis Multifungsi 12V 2631

    Pompa udara mobil Kompresor udara mobil 12 V pompa udara mobil multi-fungsi portabel mobil, kanthi lampu lan lampu peringatan 2631SBT

    Inflasi sing cepet lan aman: tekanan ban preset, ngisi daya siji tombol lan mandheg. Kontrol fisik, anti-bledosan (ora perlu diawasi, mandeg otomatis kanthi lengkap, pamitan tekanan ban sing mbebayani), kecepatan suplemen udara 30 silinder luwih cepet kaping pindho, mung 60 detik kanggo ngrampungake inflasi. Struktur gerakan sing luwih apik, aliran inflasi 25L / mnt, cukup kanggo nggawe sampeyan langkah luwih cepet.