Pangisi daya Mobil

  • 24V Double USB 2 in 1 Fast Charger 2105

    24V Double USB 2 in 1 Fast Charger 2105

    Multiple port output: Kepala pengisian daya dilengkapi adaptor 3-in-1 kayata Iphone + Android + Type-C, lan 2 port USB, sing bisa ngisi daya 5 ponsel sekaligus.

    Distribusi saiki sing cerdas: nalika ngisi daya Iphone, distribusi cerdas saiki 1A, nalika ngisi daya Ipad, distribusi pintar 2,1A saiki, nalika ngisi daya telpon Android, distribusi cerdas saiki 2A.

    Cetakan injeksi siji-siji: Cetakan siji, struktur kompak, kompak lan kuwat, nggunakake bahan ABS, tahan aus, tekstur permukaan sing apik.

  • 24V Double USB Fast Charger 2903

    24V Pangisi daya Cepet USB kaping pindho 2903

    Output cepet dual-port: 4.8A output USB dobel, ngisi daya cepet lan aman.

    Kabeh permukaan logam: Kabeh tampilan logam, proses pasir oksidasi sing tepat, katon dhuwur.

    Shunt cerdas: Chip cerdas, distribusi arus sing cukup, nglindhungi peralatan ngisi daya.

    Bahan tahan panas lan tahan api: tambahake bagean radiator kanggo ngilangi panas, aja panas nalika ngisi daya, lan sirkuit luwih aman

  • Fast Charger for Auto Cigarette Lighter 2103

    Pangisi daya Cepet kanggo Korek Rokok Otomatis 2103

    Ngisi daya cepet Qualcomm: Ngisi daya cepet Qualcomm QC3.0 USB, ngisi daya cepet 3.1A Type-C, dilengkapi kabel pangisi daya Android / iOS.

    Deteksi voltase cerdas: ngawasi voltase wektu nyata kanggo nglindhungi umur batere.

    Kompatibilitas model: voltase 12-24V universal, bisa nggunakake model utama ing pasar.

    Pencocokan cerdas: Distribusi kanthi cerdas saiki miturut peralatan sing diisi daya, nyetel output daya kapan wae, nglindhungi peralatan, lan kompatibel kanthi akeh.