Mesin Poles lan Waxing Mobil

  • Car Polishing and Waxing Machine 2908

    Mesin Poles lan Waxing Mobil 2908

    Mesin polesan mobil, sealing ndandani mobil lan polishing mesin kecantikan mobil, pengisian mobil utawa baterai lithium 2908SBT

    Multi-fungsi: Mesin ndandani mobil ngeruk bisa ndandani goresan lapisan cat mobil sing padhang, mbusak celah-celah cilik ing cat mobil, mbusak film minyak ing kaca, lan tlatah lan ndandani lampu mobil kuning.

    Kacepetan sing bisa disetel: torsi gedhe, kacepetan sing bisa diatur, 0-8500 rpm sing bisa disetel, nyetel kacepetan jarum jam.

    Ganti sirah ndandani: alat kecantikan mobil duwe endhas sing bisa diganti, kepala ndandani spons digunakake kanggo polesan utami, kepala perbaikan wol digunakake kanggo polesan cermin, lan kepala perbaikan pasir sing apik digunakake kanggo polesan.