Pedal Atap Mobil 7904

Katrangan singkat:

Pedal mobil multifungsi universal Pedal mobil paduan aluminium paduan pintu pedal atap pedal pasokan modifikasi mobil 7904SBT

Fungsi pedal sikil: Pedal sikil tambahan multifungsi minangka alat bantu kanggo sopir sing duwe kendaraan off-road (jinis mobil SUV) nalika munggah menyang payon mobil. Wis ora repot maneh munggah ing payon mobil! Cocog kanggo njupuk barang ing payon, njupuk gendheng, ndeleng pemandangan ing atap, njupuk ing atap lan adegan liyane.

Penyetelan sudhut ngarep lan mburi lawang: Yen piring sisih lawang mobil miring, angkat gesper dering kanthi fungsi peraturan kanggo nyetel sudut miring pedal lan trep kanggo ditapak.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Pedal mobil multifungsi universal Pedal mobil paduan aluminium paduan pintu pedal atap pedal pasokan modifikasi mobil 7904SBT

Fungsi pedal sikil: Pedal sikil tambahan multifungsi minangka alat bantu kanggo sopir sing duwe kendaraan off-road (jinis mobil SUV) nalika munggah menyang payon mobil. Wis ora repot maneh munggah ing payon mobil! Cocog kanggo njupuk barang ing payon, njupuk gendheng, ndeleng pemandangan ing atap, njupuk ing atap lan adegan liyane.

Penyetelan sudhut ngarep lan mburi lawang: Yen piring sisih lawang mobil miring, angkat gesper dering kanthi fungsi peraturan kanggo nyetel sudut miring pedal lan trep kanggo ditapak.

Lapisan karet kenthel lapisan pindho: Lapisan karet kenthel lapisan loro nyedhiyakake perlindungan luwih akeh kanggo permukaan kontak, lan praktis lan ora nyebabake mobil.

Pethel keamanan kanthi fungsi jendhela sing rusak: Kepala sing duwe sirah palu aman, sing dibungkus gel silika lan bisa langsung digunakake ing njeblug jendhela tanpa dibongkar.

Fungsi anti-geser roda: Nyelehake pedal kanthi horisontal ing ngarep utawa sawise rodha kanthi efektif bisa nyegah kendharaan supaya ora geser, sing cocog kanggo kabeh jinis adegan sing bisa geser lan kendharaan kudu didandani.

Rincian Produk

Jeneng produk: pedal multifungsi universal mobil anyar

Bahan: Paduan Aluminium + Silikon

Model sing ditrapake: universal

Ukuran tampilan: 160 * 80 * 35 mm

Ukuran paket siji: 175 * 88 * 38 mm

Bobot: 340g / potong

Werna: perak, ireng, abang, ijo,

Fitur tambahan: palu safety, wadhah ponsel, krenjang anti-selip roda

Katrangan Liyane

Kita uga duwe spesialisasi kanggo ngapikake manajemen prekara lan cara QC supaya kita bisa tetep maju ing pedhalangan Auto Parts Auto cilik sing kompetitif, Kita ora kepenak karo prestasi saiki, nanging nyoba paling apik kanggo nggawe inovasi kanggo ketemu pembeli kabutuhan liyane pribadi. Ora preduli saka ngendi sampeyan, kita ing kene ngenteni panjaluk sing apik, lan welcom kanggo ngunjungi pabrik. Pilih kita, sampeyan bisa ketemu karo pemasok sing dipercaya.

Pedal atap pabrik sing adol panas, kanthi nggabungake manufaktur karo sektor perdagangan asing, kita bisa ngirim total solusi pelanggan kanthi njamin pangiriman produk lan solusi sing pas menyang papan sing tepat ing wektu sing tepat, sing didhukung karo pengalaman akeh, kemampuan produksi sing kuat, kualitas konsisten, macem-macem portofolio produk lan kontrol gaya industri uga layanan sales sadurunge lan sawise diwasa. Kita pengin nuduhake ide karo sampeyan lan nampani komentar lan pitakon.

Nuduhake Gambar Liyane

8cdb2ed8bd0e4ebe95a55c4f7a2f934f
3 (3)
3 (1)
3 (4)
3 (2)
4e65aad89b7145aba18465d7591852e2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita