Sunshade Mobil

  • Car Windshield Retractable Sunshade 5902

    Kaca Depan Mobil Ditarik Sunshade 5902

    Kaca-kaca sinar matahari Isolasi sinar srengenge, njaga kendaraan supaya adhem, blok sinar ultraviolet, pelindung visor srengenge, teduh srengenge mobil umum, cocok kanggo macem-macem jinis mobil 5902SBT

    Perlindhungan srengenge lan jampel panas: desain gelombang kanggo nggambarake sinar srengenge saka sudhut. Lapisan njaba iyub-iyub srengenge digawe saka aluminium foil reflektif, sing bisa langsung nggambarake sinar srengenge saka njaba mobil, kanthi efektif nyuda suhu ing njero mobil. Isolasi panas jero lan proteksi UV kanggo nyegah penuaan bagian interior otomotif.

  • Car Side Window Gauze Sunshade Set 4 piece 5025

    Jendela Sisir Kasa Sunshade Set 4 potong 5025

    Jendela mobil sisih kaca insulasi panas mobil insulasi cahya refleksi telung dimensi 5025SBT

    Mobil khusus: papat windows didedikake kanggo mobil, lumahing reflektif dipérang dadi kursi mburi driver utama lan tambahan lan model kiwa lan tengen kanggo mesthekake saben model bisa kepenak banget; ditrapake kanthi bebas - ditrapake kanggo umume mobil (sedan, hatchback, SUV, mobil bisnis).

  • Car Windshield Cartoon Sunshade 5901

    Kaca Depan Kaca Depan Kaca Kaca Mobil 5900

    Tirai kaca ngarep ing ngarep kanggo nglindhungi srengenge mobil lan kain srengenge jampel panas kanggo jendhela mburi mobil 5901SBT

    Perlindhungan multi-lapisan: efek perlindungan srengenge sing luwih apik, insulasi panas, mudhunake suhu ing njero mobil. Desain honeycomb, film aluminium lapis ganda luwih ngisolasi panas, tahan srengenge lan tahan UV.

  • Car Front Window Sunshade 5903

    Sunshade Jendela Ngarep Mobil 5903

    Tanduran kaca ngarep kaca mobil, iyub-iyub srengenge semi-tameng, shade sunar adsorpsi magnetik 5903SBT

    Bayangan srengenge separo sing ngalangi mblokir srengenge tanpa nyebabake pengilon kaca mburi, dadi luwih aman. Srengenge ora gampang nempuh praupane manungsa lan ngindhari sunar srengenge.

    Instalasi gampang banget: magnet ditarik, lan instalasi luwih gampang lan luwih gampang.

  • Car Front Window Sunshade with Animal Picture 5006-G

    Sunshade Jendela Ngarep Mobil kanthi Gambar Kewan 5006-G

    Sunshade mobil, tabir surya jendhela mobil lan tameng panas, shade window sisih mobil sing bisa ditarik kanthi otomatis 5006-GSBT

    Telung lapisan proteksi: lapisan sunscreen + kain teduh kanthi high-density + lapisan cetak digital sutra poliester, nolak cahya sing kuat, kanthi efektif nyegah sinar ultraviolet.

  • Car Windshield Retractable Insulation Sun Shade 5904

    Kaca Depan Kaca Kaca Kaca Kaca Mobil Kaca Mobil Kaca Kaca Kaca Mobil Kaca Kaca Kaca Mobil Kaca Kaca Kaca Mobil Kaca Kaca Kaca

    Kaca-kaca sunar isolasi kaca srengenge, njaga kendaraan supaya adhem, blok sinar ultraviolet, pelindung visor srengenge, teduh srengenge mobil umum, cocog kanggo macem-macem jinis mobil 5904SBT

    Perlindhungan srengenge lan jampel panas: Desain struktur honeycomb dobel kanggo ngisolasi hawa ing njero lan njaba; desain ombak kanggo nggambarake sinar srengenge saka sudhut. Lapisan njaba iyub-iyub srengenge digawe saka aluminium foil reflektif, sing bisa langsung nggambarake sinar srengenge saka njaba mobil, kanthi efektif nyuda suhu ing njero mobil. , Isolasi panas jero lan proteksi UV kanggo nyegah penuaan bagian interior otomotif.

  • Car Windshield Retractable Insulation Sun Shade Upgraded sucker 5016

    Kaca Depan Mobil Isolasi Ditarik Sun Shade Upgrade 5016

    Payung sun payung ngarep kaca ngarep isolasi panas shade payung otomatis payung shade 5016SBT

    Teleskopik otomatis, ora prelu dibedhah, ora ana alangan paningal, tuwung sedhot sing diupgrade, sunshade lapisan ganda madu.

    Perlindhungan UV, insulasi panas lan perlindungan srengenge, dashboard proteksi, perlindungan privasi lan privasi.

  • Car Side Window Magnetic Sunshade 5006

    Cermin Kaca Magnetik Sisih Sisih Mobil 5006

    Sunshade mobil magnetik, proteksi srengenge lan sunshade insulasi panas, sunshade mobil, jendela samping tirai mobil magnetik ditarik 5006SBT

    Telung lapisan proteksi: lapisan sunscreen + kain teduh kanthi high-density + lapisan cetak digital sutra poliester, nolak cahya sing kuat, kanthi efektif nyegah sinar ultraviolet.

    Instalasi cepet: Magnetik sing dikuatake nyerep pigura awak, sing gampang dipasang lan ora mengaruhi windows angkat.