Gun Cuci Mobil

  • High Pressure Car Wash Gun 8023T-8

    Gun Cuci Mobil Tekanan Tinggi 8023T-8

    5-set set senapan banyu kabeh-logam, senapan banyu ngumbah mobil, alat cuci mobil tekanan tinggi rumah tangga, alat cuci alus, 8 pola semprotan 8023T-8SBT

    Multi-fungsi: fungsi ngumbah mobil, ngresiki mobil kanthi kuat; fungsi siraman, nyetel aliran banyu sing cocog kanggo nyiram kembang; fungsi siram kanggo kewan ingon, nyetel aliran banyu, nggunakake aliran banyu sing lembut kanggo adus ingon-ingon.

    8 jinis semprotan banyu: Kanthi nyetel sirah gun multi-fungsi, 8 pola semprotan banyu bisa diwujudake, sing bisa digunakake kanggo macem-macem keperluan ngumbah.

    Bahan sing kuwat: Awak utama bedhil banyu digawe saka paduan seng padat, sing luwih kuwat lan kuwat. Gagang ditutupi karet TPR. Gabungan faucet digawe saka kabeh tembaga, sing luwih awet.

  • Car Foam Wash Gun 8023-8P

    Gun Cuci Foam Mobil 8023-8P

    Pistol banyu umpluk kabeh-logam, gun banyu ngumbah mobil, tekanan tinggi rumah tangga, alat cuci mobil, alat cuci halus, 8 pola semprotan 8023-8PSBT

    Multi-fungsi: fungsi ngumbah mobil, reresik busa terpadu; fungsi siraman, tambahake obat serangga, atur aliran banyu sing cocog kanggo nyiram kembang lan ngusir serangga; adus ingon-ingon, tambah deterjen, atur aliran banyu, lan gunakake aliran banyu alus kanggo ingon-ingon.

    8 jinis semprotan banyu: Kanthi nyetel sirah gun multi-fungsi, 8 pola semprotan banyu bisa diwujudake, sing bisa digunakake kanggo macem-macem keperluan ngumbah.

  • Car Foam Wash Gun Set 8023-8P

    Gun Gun Wash Foam Mobil 8023-8P

    5-set set bedhil banyu umpluk kabeh-logam, senapan banyu ngumbah mobil, alat cuci mobil tekanan tinggi rumah tangga, alat cuci alus, 8 pola semprotan 8023-8PSBT

    Multi-fungsi: fungsi ngumbah mobil, reresik busa terpadu; fungsi siraman, tambahake obat serangga, atur aliran banyu sing cocog kanggo nyiram kembang lan ngusir serangga; adus ingon-ingon, tambah deterjen, atur aliran banyu, lan gunakake aliran banyu alus kanggo ingon-ingon.

    8 jinis semprotan banyu: Kanthi nyetel sirah gun multi-fungsi, 8 pola semprotan banyu bisa diwujudake, sing bisa digunakake kanggo macem-macem keperluan ngumbah.