Warta

  • 2020 auto supplies industry market prospects and current situation analysis

    Prospek pasar industri otomatis 2020 lan analisis kahanan saiki

    Interior otomotif utamane kalebu subsistem ing ngisor iki: sistem panel instrumen, sistem panel instrumen tambahan, sistem panel penjaga pintu, sistem langit-langit, sistem kursi, sistem panel penjaga kolom, sistem pas interior kabin liyane, udara kabin ...
    Waca liyane
  • Sebter Auto accessories Co., Ltd.

    Aksesoris Sebter Auto Co., Ltd.

    Perusahaan kita wis setya ing riset lan produksi produk dekorasi mobil lan produk kesehatan sing ramah lingkungan. Kita dhewe wis nggunakake produk dhewe, supaya bisa nambah lan nambah mbesuk. Kaca depan ...
    Waca liyane
  • The 2021 11th Shanghai International Automobile Products Exhibition (APE)

    Pameran Produk Otomotif Internasional Shanghai (APE) 2021 Shanghai

    Pameran Produk Otomobil Internasional Shanghai 1121 (APE) 2021 bakal dianakake ing Pusat Pameran Internasional Shanghai wiwit tanggal 27 nganti 29 Juni 2021. Pameran Interior lan Eksterior Otomotif Internasional China Shanghai (CIAIE) wis ...
    Waca liyane