Prospek pasar industri otomatis 2020 lan analisis kahanan saiki

Interior otomotif utamane kalebu subsistem ing ngisor iki: sistem panel instrumen, sistem panel instrumen tambahan, sistem panel penjaga pintu, sistem langit-langit, sistem kursi, sistem panel penjaga kolom, sistem pemasangan interior kabin liyane, sistem sirkulasi udara kabin, sistem instalasi bagasi In-box , sistem instalasi kompartemen mesin, karpet, sabuk pengaman, airbag, setir, uga lampu interior, sistem akustik interior, lsp.

Miturut data saka Asosiasi Produsen Mobil China, negara saya duwe 13.019 pemasok suku cadang mobil ing ndhuwur ukuran sing wis ditemtokake ing taun 2018, lan jumlah pemasok suku cadang mobil ing negara kasebut diperkirakan luwih saka 100.000. Sanajan ana pirang-pirang perusahaan khusus sing muncul ing antarane pemasok suku cadang independen ing negara saya, luwih akeh pemasok suku cadang independen sing dikonsentrasi ing bagean bagean lan komponen sing ditambahake regane, lan buyar lan bola-bali. Miturut "Riset Pengembangan Industri Alat Otomatis China" sing diterbitake dening Menteri Industri lan Teknologi Informasi ing taun 2018, ana luwih saka 100.000 komponen suku cadang lan komponen perusahaan ing negara saya, lan 55.000 kalebu ing statistik, sing biasane kalebu 1.500 bagean. Antarane, ana 7.554 sistem tenaga (13,8%), 4751 sistem elektronik (8,7%), 1.003 komponen khusus kanggo kendaraan energi anyar (1,8%), lan 16,304 sistem sasis (29,8%). Ing babagan skala, jangkoan skala industri saka perusahaan sing kalebu ing statistik wis tekan 98%. Miturut asil pitungan, njupuk 4000 yuan minangka rata-rata nilai pencocokan sepeda kanggo bagian interior otomotif, lan 2500 yuan minangka rata-rata nilai pencocokan sepeda ing njaba. Kajaba iku, amarga aplikasi bahan anyar kanggo interior lan eksterior, rega unit rata-rata ditambah 3%. Diperkirakan 2019 ing taun iki, skala produksi uji coba interior trim eksterior otomotif lan eksterior tekan 167 milyar yuan.


Wektu kiriman: Apr-07-2021