Pameran Produk Otomotif Internasional Shanghai (APE) 2021 Shanghai

Pameran Produk Otomobil Internasional Shanghai (APE) 2021 Shanghai bakal dianakake ing Pusat Pameran Internasional Shanghai wiwit tanggal 27 nganti 29 Juni 2021.

Pameran Interior lan Eksterior Otomotif Internasional China Shanghai (CIAIE) diiringi pangembangan industri otomotif China sing sehat lan stabil sajrone pirang-pirang taun, lan saiki dadi pameran profesional paling gedhe lan paling berpengaruh ing donya kanggo industri otomotif lan eksterior. Pameran kasebut nglibatake rakitan interior lan eksterior, kursi, kokpit cerdas, bagian plastik, bagian dekoratif, roda kemudi, panel pintu, atap, tutup awak, bagean struktur awak, bagian eksterior, elektronik kokpit, keamanan pasif, bumper, kaca spion, bahan anyar , teknologi anyar, peralatan anyar, lan proses anyar ing lampu otomotif lan lampu kendaraan, uga area aplikasi, bakal diluncurake. Pameran kasebut nggandhengake rantai industri hulu lan hilir dekorasi interior otomotif lan eksterior. Iki minangka platform sing disenengi kanggo ekspansi pasar perusahaan lan promosi merek, lan uga platform kanggo wong industri. Iki minangka platform profesional mandheg kanggo bisnis, teknologi lan pertukaran akademik kanggo nemokake teknologi anyar, produk anyar, bahan anyar, peralatan anyar, lan ngerti kesempatan pasar. Skala pameran tetep dadi sing utama ing pameran mobil profesional domestik, lan jumlah lan kualitas pameran, jumlah pengunjung, jumlah wartawan media sing ana kanggo wawancara lan aspek liyane sing njaga sawetara rekaman pameran mobil domestik . Luwih saka 2000 pabrikan saka 14 negara lan wilayah kalebu Amerika Serikat, Jerman, Italia, Jepang, Inggris, Malaysia, Swedia, Korea Selatan, Prancis, Australia, Singapura, China, Wilayah Administrasi Khusus Hong Kong saka China lan Taiwan melu pertunjukan otomatis iki. Isine meh kabeh perusahaan mobil multinasional lan pabrikan utama ing saindenging jagad. Minangka jendela "reformasi lan pembukaan" industri otomotif, pameran iki nduwe peran penting kanggo ningkatake pertukaran lan kerjasama industri otomotif ing macem-macem wilayah, promosi transformasi teknologi industri mobil, lan nyepetake globalisasi industri otomotif.

Setelan Booth:

Saben kios nyedhiyakake alat peraga ing ngisor iki: papan tembok, karpet, papan logo, sorotan, meja, kursi papat, lan kranjang kertas. Yen perusahaan pameran kudu nyewa alat peraga liyane (konten opsional bisa diwenehake), bakal dikenani biaya miturut biaya nyata. Pameran kasebut utamane arupa obyek fisik, kanthi foto, model, conto, lsp.


Wektu kiriman: Apr-07-2021