Produk

  • Car Front Windshield Snow Cover 5017

    Kaca Depan Kaca Depan Mobil 5017

    Kaca depan mobil kaca depan perisai salju anti-es lan tutup anti-es semi-mobil tutup perlindungan 5017SBT

    Fungsi dobel: Perisai salju kaca ngarep bisa digunakake kanggo nglindhungi salju lan srengenge.

    Tali anti-pencurian sing anyar ditambahake: jahitan mlebu klip kuping sing tipis ora bocor banyu, tali anti-maling diikat karo mobil, lan asuransi dobel anti-nyolong.

  • 5 Functional Retractable Snow Shovel and Brush 7632

    5 Sekop Salju sing Bisa Ditarik Fungsional lan Sikat 7632

    Sikat penghapusan salju mobil teleskopik multifungsi, scraper salju, scraper salju, defrosting kendaraan, deicing lan sikat salju salju 7632SBT

    Multifungsi: Kepala sikat salju bisa nyapu salju, lan shovel salju cilik sing multifungsi bisa nyodhog salju, es sekop, defrost, ngilangke banyu, lan nglindhungi wiper.

    Sekop salju cilik bisa dicopot: shovel salju cilik bisa dicopot kanggo nyadari macem-macem fungsi kayata shovel salju, shovel es, defrosting, wipe, lan wiper protection.

  • 5 in 1 Functional Retractable Snow Shovel and Brush 7634

    5 ing 1 Sekop Salju sing Bisa Ditarik Fungsional lan Sikat 7634

    Sikat penghapusan salju mobil teleskopik multifungsi, scraper salju, scraper salju, defrosting kendaraan, deicing lan sikat salju salju 7634SBT

    Multifungsi: Kepala sikat salju bisa nyapu salju, lan shovel salju cilik sing multifungsi bisa nyodhog salju, es sekop, defrost, ngilangke banyu, lan nglindhungi wiper.

    Gagang teleskopik: Batang paduan aluminium bisa diulur, nggawe salju luwih gampang.

  • 6 in 1 Detachable Car Snow Shovel and Brush 4102

    6 ing 1 Sekop Mobil Salju lan Sikat 4102

    Sekop ngilangi salju teleskop multifungsi, sikat salju kanggo mobil, alat ngilangi salju ing musim salju, nyopot salju lan papan skrap, shovel sing apik 4102SBT

    Multi-fungsi: sirah sikat puteran kanthi fungsi ganda, bisa nyapu salju lan salju, sekop salju cilik sing bisa digunakake bisa nyodhog salju, es sekop, defrost, ngilangke banyu, nglindhungi wiper.

    Gagang ekstensi teleskopik: bisa nggayuh teleskop telung kacepetan, 88cm, 109cm, 124cm, cocok kanggo macem-macem model.

  • 6 in 1 Detachable Car Snow Shovel and Brush 4103

    6 ing 1 Sekop Mobil Salju lan Sikat 4103

    Serat penyingkiran salju multifungsi Sikat salju teleskopik, alat ngilangi salju musim salju, nyopir salju mobil lan scraper, sekop sing apik

    Multi-fungsi: Kepala sikat duwe fungsi ngilangi salju lan ngilangi salju. Sekop salju cilik nduweni fungsi kanggo nyopot salju, nduwe deost, defrosting, ngusap, lan nglindhungi wiper.

    Batang ekstensi teleskopik: Batang ekstensi teleskopik tengah bisa diatur kanthi dawa saka 83 cm nganti 110 cm.

  • Adjustable TPE Scraper Small Snow Shovel 4107C

    TPE Scraper Cilik Salju Cilik sing bisa disetel 4107C

    Tendon daging sapi amba sing bisa disetel multifungsi salju shovel kanggo mobil salju salju salju scraper lemari es defrosting lan dekade

    Multi-fungsi: Kasedhiya 3 fungsi kayata ngilangi salju, defrosting, lan usap.

    Spatula tendon daging sapi: alus lan elastis, ora nglarani cat.

    Nangani ergonomis: Desain anti-selip telu, kurang nyepetake salju.

  • Multifunctional Small Snow Shovel 4101

    Sekop Salju Cilik Multifungsi 4101

    Sekop ngilangi salju multifungsi, sikat salju kanggo mobil, scraper salju, defrosting lan shovel lemari es, perlengkapan alat musim salju 4101SBT

    Multi-fungsi: Pilih saka 3 sisih kanggo entuk macem-macem fungsi, kalebu 4 fungsi kayata shoveling salju, shovel es, scraping frost, lan proteksi wiper.

    Desain bentuk waos: Nalika nyodhuk es, sampeyan kudu nggunakake agul-agul waja. Desain bentuk waos nggawe es shoveling luwih akeh kanggo ngirit tenaga. Bilah kasebut dirancang kanthi sudhut sing dibunderaké lan ora ngrusak gelas.

  • Multifunctional Small snow shovel with Light 4106

    Sekop salju sing multifungsi nganggo Cahaya 4106

    Salju salju mobil multifungsi sikat sikat salju defrost shovel lan wiper scraper salju dengan lampu 4106SBT

    Multi-fungsi: Sekop salju nggabungake salju, frosting, shoveling es, ngusap banyu, proteksi wiper, pencahayaan, lan pangukuran ambane ban.

    Nangani desain anti-slip: blok anti-slip ing sisih ndhuwur, alur driji ing sisih ngisor, strip anti-slip ing sisih, lan perlindungan anti-slip 3 lapis.

  • Car Windshield Retractable Sunshade 5902

    Kaca Depan Mobil Ditarik Sunshade 5902

    Kaca-kaca sinar matahari Isolasi sinar srengenge, njaga kendaraan supaya adhem, blok sinar ultraviolet, pelindung visor srengenge, teduh srengenge mobil umum, cocok kanggo macem-macem jinis mobil 5902SBT

    Perlindhungan srengenge lan jampel panas: desain gelombang kanggo nggambarake sinar srengenge saka sudhut. Lapisan njaba iyub-iyub srengenge digawe saka aluminium foil reflektif, sing bisa langsung nggambarake sinar srengenge saka njaba mobil, kanthi efektif nyuda suhu ing njero mobil. Isolasi panas jero lan proteksi UV kanggo nyegah penuaan bagian interior otomotif.

  • Car Side Window Gauze Sunshade Set 4 piece 5025

    Jendela Sisir Kasa Sunshade Set 4 potong 5025

    Jendela mobil sisih kaca insulasi panas mobil insulasi cahya refleksi telung dimensi 5025SBT

    Mobil khusus: papat windows didedikake kanggo mobil, lumahing reflektif dipérang dadi kursi mburi driver utama lan tambahan lan model kiwa lan tengen kanggo mesthekake saben model bisa kepenak banget; ditrapake kanthi bebas - ditrapake kanggo umume mobil (sedan, hatchback, SUV, mobil bisnis).

  • Car Front Windshield Parasol  with Straight Handle 5024

    Kaca Depan Kaca Depan Mobil kanthi Pegangan Lurus 5024

    Kaca-kaca ngarep kaca ngarep sing luwih dhuwur Proteksi sun otomatis lan insulasi panas kanthi breaker jendhela 5024SBT

    Efek perlindungan srengenge sing apik: lapisan paling njaba kain payung yaiku lapisan lem perak titanium (HOUSTIN TIO2), sing duwe indeks bias sing dhuwur lan laju pamblokiran UV luwih saka 99%. Uga ana lapisan penghalang komposit, kain teduh kanthi kepadatan tinggi, lan lapisan nyerep cahya sing terisolasi panas, sing bisa efektif Nyuda suhu ing mobil kanthi luwih saka 20-30 derajat.

  • Car Front Windshield Parasol with Bendable Handle 5036

    Kaca Depan Kaca Depan Mobil kanthi Pegangan Bendable 5036

    Sunshade ngarep payung ngarep jinis sunshade sunshade lan insulasi panas sunshade gagang bisa ditekuk shading tinggi 5036SBT

    Efek teduhan sing apik: lapisan paling njaba kain payung yaiku lapisan lem perak titanium (HOUSTIN TIO2), sing duwe indeks bias sing dhuwur lan laju pamblokiran UV luwih saka 99%. Uga ana lapisan penghalang komposit, kain teduh kanthi kepadatan tinggi, lan lapisan nyerep cahya sing terisolasi panas, sing bisa efektif Nyuda suhu ing mobil kanthi luwih saka 20-30 derajat.