Payung lipat mbalikke 3413

Katrangan singkat:

Palu safety mobil mbalik payung, piranti jendhela sing rusak, palu keamanan multi-fungsional, palu jendhela, payung darurat, palu darurat, ora wong lan mobil 3413SBT

Multi-fungsi: Bisa digunakake minangka payung, payung srengenge lan palu safety.

Desain mbalikke: payung disimpen munggah lan metu, lumahing udan payung disimpen banjur ing njero, ora bakal udan mobil; nalika payung disimpen, daya tempur bisa langsung ing lemah; iku migunani banget nalika nyopir nalika udan. Nalika disimpen, luwih gampang yen wong mlebu mobil, lan luwih ora udan udan.

Bingkai payung luwih kuat: Bingkai payung digawe saka paduan aluminium, tekstur sing luwih entheng, luwih tahan angin, tahan karat, kuat lan awet.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Palu safety mobil mbalik payung, piranti jendhela sing rusak, palu keamanan multi-fungsional, palu jendhela, payung darurat, palu darurat, ora wong lan mobil 3413SBT

Multi-fungsi: Bisa digunakake minangka payung, payung srengenge lan palu safety.

Desain mbalikke: payung disimpen munggah lan metu, lumahing udan payung disimpen banjur ing njero, ora bakal udan mobil; nalika payung disimpen, daya tempur bisa langsung ing lemah; iku migunani banget nalika nyopir nalika udan. Nalika disimpen, luwih gampang yen wong mlebu mobil, lan luwih ora udan udan.

Bingkai payung luwih kuat: Bingkai payung digawe saka paduan aluminium, tekstur sing luwih entheng, luwih tahan angin, tahan karat, kuat lan awet.

Kain payung anti banyu sing luwih gedhe: Kain payung digawe saka bahan anti banyu kanthi kerapatan tinggi, lan permukaan kain payung duwe film anti banyu. Lumrahe bakal mati nalika banyu udan nyerang. Ora gampang udan payung. Mung ana lem ireng ing lapisan njero payung, sing bisa ngalangi sinar ultraviolet lan nglindhungi srengenge; Luwih gedhe tinimbang payung umume lan luwih aman.

Tiang payung nganggo struktur susuh: tiang payung digawe saka waja tahan karat, struktur susuh lancar, stabil lan ora goyang, siji tombol mbukak lan nutup otomatis, operasi tangan siji, luwih trep.

Rincian Produk

Jeneng: Payung mbalikke karo palu safety, palu safety mobil, palu safety multi-fungsi

Bahan: vinil, stainless steel, paduan aluminium, lsp.

Bobot: 400 G

Kandhange kain payung: 210 T

Nomer payung10 pcs, 5 segmen

Dhiameter payung (sawise dibukak): 105 cm

Dhuwur payung (sawise dibukak): 60 cm

Lebar payung (nalika disimpen): 5 cm

Dhuwur payung (nalika disimpen): 31 cm

Ana rong jinis: payung terbalik umum lan payung terbalik kanthi palu safety.

Katrangan Liyane

Kita duwe tim sing efisien banget kanggo ngrampungake pitakon saka pelanggan. Tujuane kita yaiku "kepuasan pelanggan 100% kanthi kualitas produk, rega & layanan tim" lan nikmati reputasi apik ing kalangan klien. Karo akeh pabrik, kita bisa nyedhiyani macem-macem Payung Pabrik Shade Car Payung Anyar Portabel Folding Sunscreen Isolasi Panas Car Sunshade Payung, Kita janji bakal nyoba sing paling gedhe kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing apik lan ekonomis.

Kita wis operasi luwih saka 15 taun. Kita wis darmabakti kanggo produk lan solusi kualitas lan dhukungan konsumen. Saiki duwe 80 paten produk.

Nuduhake Gambar Liyane

13923436856_906305071
d657dd16a1a94eeeb09f14aa2cb7b879
b1c291e4f85a4ae491da8e49f929667d
13923478008_906305071
a5e09a8c2ba845f8b769bf0520efe293
d4dcc7b0fe19490795b640502d8a190f

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita