Alat Keamanan Otomatis

  • Automobile Polarized Arc Anti-glare glasses 1919

    Kacamata Anti-silau Arc Polarisasi Mobil 1919

    Kacamata mobil terpolarisasi, visor mobil, cermin anti-silau mobil, kacamata sunar srengenge, nyuda sunar srengenge, ningkatake kejelasan lapangan visual, lan nyegah buta salju 1919SBT

    Polarizer sunshade panggunaan saben dina: nambah srengenge sing sumunar, sorot balok sing dhuwur, nyaring cahya kanthi efektif, nambah sesanti, nyaring cahya langsung, adoh saka kerusakan cahya sing kuat, nyuda area wuta sing katon. nyuda bebaya aman, lan supaya nyopir luwih aman.

  • Car Daily Curved Polarized Anti-glare glasses 1919B

    Kacamata Anti-silau Terpolarisasi Saben Dina Mobil 1919B

    Kacamata mobil polarisasi sudhut mlengkung saben dina mobil visor mobil anti-glare mirror sun-shading kacamata nyuda srengenge sing apik banget bisa nambah kejelasan sesanti 191BSBT

    Polarizer sudhut mlengkung: nyaring cahya sing padhang kanthi kuat, cahya sing mbebayani lan gangguan sing kasebar, nambah sinar sing sumunar, sinar sing dhuwur, ningkatake penglihatan, nyuda bintik-bintik buta, nyuda bebaya keamanan, lan nggawe kendaraan luwih aman.

  • Car Day and Night Polarized Anti-glare Glasses 0032A

    Gelas-Gelas Anti-glare Polarized Mobil 0032A

    Kacamata pengemudi, kaca ngarep lan bengi anti-kaca tingal mobil, kacamata anti-silau mobil, nyuda kerusakan silau, nambah kejelasan sesanti, kanthi krenjang sing bisa ditarik 0032ASBT

    Panggunaan saben dinane lan wengi: paningal srengenge saben dina bisa nambah cahya sing sumunar, sinaran sinar sing dhuwur, nyuda bebaya keamanan, kacamata wengi kanggo nyuda cahya, nyaring cahya langsung, adoh saka kerusakan cahya sing kuat, lan nyuda bintik-bintik buta sing katon.

  • 12V Auto Air Pump 2901

    Pompa Udara 12V Otomatis 2901

    Kompresor udara otomatis Pompa udara mobil 12V pompa ban portabel listrik mobil kanthi lampu LED 2901SBT

    Multi-fungsi: suplemen udara cepet, panggil tampilan digital, silinder logam, deteksi tekanan ban, tekanan ban preset, pencahayaan wengi, tekanan ban bisa disetel, sawise masang pasokan listrik, tekanan ban preset bisa miwiti inflasi, lan bakal mandheg kanthi otomatis sawise ngisi daya.

  • 12V Automobile Starter Power and Air Pump Integrated Machine 2137

    12V Automobile Starter Power and Air Pump Integrated Machine 2137

    Pasokan listrik wiwit darurat mobil, Kompresor Udara Otomatis, mesin terpadu baterai lan pompa udara, kapasitas 12 V 2137SBT

    Multi-fungsi: inflasi ban, tekanan ban preset cerdas, inflator bakal mandheg nalika kebak hawa, inflasi nirkabel, ngilangi belenggu kabel listrik, wanita uga bisa ngupayakake kanthi gampang. Uga bisa digunakake minangka sumber daya wiwitan kanggo mobil, uga lampu darurat lan lampu peringatan.

  • 12V Multifunctional Auto Air Pump 2631

    Pompa Udara Otomatis Multifungsi 12V 2631

    Pompa udara mobil Kompresor udara mobil 12 V pompa udara mobil multi-fungsi portabel mobil, kanthi lampu lan lampu peringatan 2631SBT

    Inflasi sing cepet lan aman: tekanan ban preset, ngisi daya siji tombol lan mandheg. Kontrol fisik, anti-bledosan (ora perlu diawasi, mandeg otomatis kanthi lengkap, pamitan tekanan ban sing mbebayani), kecepatan suplemen udara 30 silinder luwih cepet kaping pindho, mung 60 detik kanggo ngrampungake inflasi. Struktur gerakan sing luwih apik, aliran inflasi 25L / mnt, cukup kanggo nggawe sampeyan langkah luwih cepet.

  • Dial Tire Pressure Gauge 051

    Ukur Tekanan Tirus 051

    Alat kombinasi tekanan ban multi-fungsi alat multi-fungsi keselamatan palu mobil uwal jendela pemutus tekanan digital pengukur tekanan ban ban tabel pemantauan tekanan 051SBT

    Deteksi tekanan ban luwih akurat: dial mekanik diadopsi, pointer luwih sensitif, ora butuh batere, lan ora prelu kuwatir kehabisan tenaga. Port pangukuran tekanan digunakake kanggo ngukur tekanan ing sisih ngarep, lan mburi bisa digunakake kanggo nyemprotake ban.

  • Digital Display Stainless Steel Tire Pressure Gauge 009B

    Gauge Tekanan Tirus Digital Tampilan Digital 009B

    Detektor tekanan ban stainless steel presisi tinggi Pengukur tekanan ban mobil Digital pengukur tekanan ban Digital kanggo kendaraan palu keamanan hemat daya 009BSBT

    Alat kombinasi multifungsi: Pengukur tekanan ban digital + palu aman baja tungsten kuat + alat gabungan multifungsi.

    Kepala palu baja tungsten: Kekerasan sing dhuwur, kekuatan pengaruh sing kuat, bisa ngrusak permukaan kanthi kekuwatan sing kurang kanggo ngilangi gelas sing dikencengi.

  • High Precision Digital Tire Pressure Gauge 0902

    Pengukur Tekanan Tirus Digital Presisi Tinggi 0902

    Monitor tekanan ban mobil, barometer tekanan ban tampilan digital presisi tinggi, manometer deflasi digital elektronik 0902SBT

    Monitor tekanan ban mobil, barometer tekanan ban tampilan digital presisi tinggi, manometer deflasi digital elektronik

    Tampilan digital LCD: Beda karo dial mekanis, maca alon lan kesalahane gedhe, akurat nganti 2 digit sawise titik desimal, wacan luwih intuisi.

    Operasi sederhana: pencet kanthi kuat ing inti katup kanggo langsung ngukur tekanan lan maca nilai tekanan.

  • 7 Multifunctional Auto Window Breaker 0096

    7 Breaker Jendela Otomatis Multifungsi 0096

    Alat keamanan 7-in-1, palu safety pitung fungsi, pemecah jendela, alat uwal mobil, palu penyelamat geni, pengukur tekanan ban jendhela sing rusak, alat pemotong sabuk pengaman 0096SBT

    Fungsi jendhela sing rusak: Jarum baja campuran, atose dhuwur, bisa cepet ngrusak jendhela, jarum baja isih utuh minangka anyar sawise diulang maneh.

    Deteksi tekanan ban tampilan digital: Tampilan digital LED, wacan luwih jelas, priksa tekanan ban asring kanggo njamin keamanan nyopir.

  • Mini Auto Window Breaker PC14

    Mini Auto Window Window Breaker PC14

    Mini darurat mobil palu aman palu palu jendhela safety palu jendhela pemecah sabuk pengaman kursi PC14SBT

    Mecah jendhela sing cepet: Bisa digunakake kanggo wanita, bocah, lan wong tuwa. Sampeyan uga bisa gampang dibukak ing jero banyu kanthi cepet.

    Kekerasan dhuwur: penyerang alloy, ora ana deformasi, ora ana kerusakan sawise pengaruh bola-bali

    Pemotong sabuk safety internal kanggo uwal cepet nalika darurat

  • Vehicle-mounted Multifunctional Escape Tool 0081

    Alat Uwal Multifungsi sing dipasang ing kendaraan 0081

    Pemecah jendela mobil, palu safety multi-fungsi, palu uwal mobil gelut, alat palu nylametake nylametake, penghapusan statis, kombinasi alat mini multi-fungsi 0081SBT

    Fungsi pemecah jendhela: Pethel paduan sing atos dhuwur, gampang mbobol jendhela, gampang digunakake kanggo wong tuwa, bocah, wanita lan siswa.