Auto Steering Wheel Booster 1098-3P

Katrangan singkat:

Ditrapake kanggo setir saka macem-macem model mobil: Iki nganggo desain setengah mbukak kanthi sisih siji, lan kanthi nyiyapake sekrup mbenakake, radius penguat penguat diganti kanggo adaptasi karo macem-macem setir kanthi kekandelan sing beda.

Gampang dioperasikake: Operasi setir tangan siji, ora dibutuhake operasi mundur, cepet lan aman.

Desain tekstur anti-slip: Tekstur permukaan penguat komplek, sing kanthi efektif nambah gesekan ing antarane tangan lan penguat, muter kanthi cepet tanpa terganggu, lan ventilasi lan ngilangi panas.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Mobil nyengkuyung werni kemudi mobil nyurung werni nyurung werni mobil nyurung logam 1098-3PSBT

Ditrapake kanggo setir saka macem-macem model mobil: Iki nganggo desain setengah mbukak kanthi sisih siji, lan kanthi nyiyapake sekrup mbenakake, radius penguat penguat diganti kanggo adaptasi karo macem-macem setir kanthi kekandelan sing beda.

Gampang dioperasikake: Operasi setir tangan siji, ora dibutuhake operasi mundur, cepet lan aman.

Desain tekstur anti-slip: Tekstur permukaan penguat komplek, sing kanthi efektif nambah gesekan ing antarane tangan lan penguat, muter kanthi cepet tanpa terganggu, lan ventilasi lan ngilangi panas.

Penguat wis dipasang kanthi kuwat: ana bantalan karet ing antarane penguat lan setir kanggo nambah gesekan ing antarane, saengga penguat ora bakal geser lan obah, supaya bisa digunakake kanthi aman.

Instalasi sederhana: mung obeng Phillips sing dibutuhake kanggo nginstal booster kanthi gampang ing setir.

Rincian Produk

Jeneng produk: setir penguat

Bahan: Karet + Paduan

Werna: perak / abu-abu bedhil / emas

Bobot: 153,5 g

Ukuran: diameteripun 54 mm, dhuwure 53,5 mm

Nuduhake Gambar Liyane

1 (7)
1 (10)
1 (8)
1 (11)
1 (9)
1 (1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita