Pedal Atap Mobil

  • Car Roof Pedal 7904

    Pedal Atap Mobil 7904

    Pedal mobil multifungsi universal Pedal mobil paduan aluminium paduan pintu pedal atap pedal pasokan modifikasi mobil 7904SBT

    Fungsi pedal sikil: Pedal sikil tambahan multifungsi minangka alat bantu kanggo sopir sing duwe kendaraan off-road (jinis mobil SUV) nalika munggah menyang payon mobil. Wis ora repot maneh munggah ing payon mobil! Cocog kanggo njupuk barang ing payon, njupuk gendheng, ndeleng pemandangan ing atap, njupuk ing atap lan adegan liyane.

    Penyetelan sudhut ngarep lan mburi lawang: Yen piring sisih lawang mobil miring, angkat gesper dering kanthi fungsi peraturan kanggo nyetel sudut miring pedal lan trep kanggo ditapak.