Kaca Depan Mobil Parasol

  • Car Front Windshield Parasol  with Straight Handle 5024

    Kaca Depan Kaca Depan Mobil kanthi Pegangan Lurus 5024

    Kaca-kaca ngarep kaca ngarep sing luwih dhuwur Proteksi sun otomatis lan insulasi panas kanthi breaker jendhela 5024SBT

    Efek perlindungan srengenge sing apik: lapisan paling njaba kain payung yaiku lapisan lem perak titanium (HOUSTIN TIO2), sing duwe indeks bias sing dhuwur lan laju pamblokiran UV luwih saka 99%. Uga ana lapisan penghalang komposit, kain teduh kanthi kepadatan tinggi, lan lapisan nyerep cahya sing terisolasi panas, sing bisa efektif Nyuda suhu ing mobil kanthi luwih saka 20-30 derajat.

  • Car Front Windshield Parasol with Bendable Handle 5036

    Kaca Depan Kaca Depan Mobil kanthi Pegangan Bendable 5036

    Sunshade ngarep payung ngarep jinis sunshade sunshade lan insulasi panas sunshade gagang bisa ditekuk shading tinggi 5036SBT

    Efek teduhan sing apik: lapisan paling njaba kain payung yaiku lapisan lem perak titanium (HOUSTIN TIO2), sing duwe indeks bias sing dhuwur lan laju pamblokiran UV luwih saka 99%. Uga ana lapisan penghalang komposit, kain teduh kanthi kepadatan tinggi, lan lapisan nyerep cahya sing terisolasi panas, sing bisa efektif Nyuda suhu ing mobil kanthi luwih saka 20-30 derajat.

  • Car Front Windshield Parasol with Straight Handle Titanium Silver Glue 5024A

    Kaca Depan Kaca Depan Mobil nganggo Lem Perak Titanium Lurus 5024A

    Payung kaca ngarep sing luwih apik, proteksi srengenge lan insulasi panas kanthi breaker jendhela 5024ASBT

    Efek perlindungan srengenge sing apik: Lapisan paling gedhe ing payung yaiku lapisan perak titanium (HOUSTIN TIO2), sing duwe indeks bias sing dhuwur lan laju pamblokiran UV luwih saka 99%. Uga ana lapisan penghalang komposit, kain teduh kanthi kepadatan tinggi lan lapisan nyerep cahya terisolasi panas, sing bisa nyuda suhu ing mobil kanthi luwih saka 20-30 derajat.

    Efek teduhan sing apik: kain payung luwih cocog kanggo kaca ngarep mobil, nyuda transmisi cahya.