Bantal Mobil

  • Car Headrest 1643-1

    Mobil Headrest 1643-1

    Materi busa memori ruang: inti batin digawe saka bahan busa memori ruang angkasa anyar, kanthi kapadhetan dhuwur lan rebound alon, nyaman, ambegan lan aman, kain ambegan, ambegan lan nyedhot lembab.

    Kekandelan ilmiah: Pas alami, njaga lengkungan sirah, gulu lan pundhak, ngisi kesenjangan, lan pas kanggo ngatasi lemes.

    Pengerjaan sing apik: jarum lan benang sing rata, sirah nirkabel, siji jarum lan siji utas, malah jahitan, gaweyan sing apik banget.

  • Car Pillow 1643-2

    Bantal Mobil 1643-2

    Materi busa memori ruang: Inti batin digawe saka bahan busa memori ruang angkasa anyar, kanthi kapadhetan dhuwur lan rebound alon, kain nyaman, ambegan lan aman, ambegan, ambegan lan nyedhot lembab.

    Kekandelan ilmiah: Pas alami, njaga lengkungan sirah, gulu lan pundhak, ngisi kesenjangan, lan pas kanggo ngatasi lemes.

  • Car Pillow 1643-3

    Bantal Mobil 1643-3

    Busa memori ruang: mbalek alon lan proteksi jembatan sing nyaman, cedhak tekanan nol, luwih kepenak, nggunakake inti busa memori ruang angkasa anyar, rebound alon kanthi kapadhetan dhuwur, anget ing mangsa adhem lan adhem nalika musim panas.

    Desain ergonomis: nyengkuyung gulu, ngrangkul pinggul, ngilangi tekanan abot ing tulang punggung, sesuai karo pinggul manungsa, lan kanthi efektif nyuda kerusakan tulang punggung sing disebabake amarga percepatan lan percepatan kendaraan, utamane pengaruh.

  • Car Sleep Headrest 1048

    Turu Mobil Headrest 1048

    Headrest khusus kanggo bocah: 180 derajat sing bisa disetel, nalika ndhukung fungsi pipi lan tulang belakang serviks. Nalika turu lan ngaso ing mobil, endhas bisa disendelake ing sisih lan bantal turu apik kanggo nglindhungi gulu.

    Busa memori ruang: mbalek alon lan proteksi jembatan sing nyaman, cedhak tekanan nol, luwih kepenak, nggunakake inti busa memori ruang angkasa anyar, rebound alon kanthi kapadhetan dhuwur, anget ing mangsa adhem lan adhem nalika musim panas.