Kait Mobil

  • 4 in 1  Car Lockable Hook 1306

    4 in 1 Mobil sing Bisa Dikunci 1306

    Pemegang ponsel pancing multi-fungsi: bisa digunakake minangka pancing mburi mobil, bisa digunakake minangka wadhah ponsel penumpang mburi, bisa digunakake minangka senter, lan uga bisa digunakake minangka lampu peringatan kanggo barang sing abot

    Ketahanan dhuwur: pancing siji bisa bobote nganti 10 kg. Pancing dobel magnetik bisa digunakake kanggo nyedhot PAD sekaligus.

    Instalasi gampang: Pancing dipasang ing jinis swap-kunci, tanpa nyopot sandhangan sirah, lan bisa dipasang langsung.

  • Car Rear Armrest Hook 1104

    Pancing Tangan Rear Car 1104

    Multi-fungsi: Bisa digunakake minangka wadhah telpon seluler kanggo penumpang mburi, bisa digunakake minangka obyek suspensi mburi, lan bisa digunakake minangka pegangan tangan kanggo penumpang mburi.

    Ketahanan sing dhuwur: Sandhangan tangan pancing bisa nahan kekuwatan 10kg, sing bisa nggantungake obyek lan sandhangan tangan sing aman kanggo penumpang mburi.

    Desain sing bisa didhelikake: Gandheng tangan bisa didhelikake ing loro-lorone sirah, sing aman lan ora mbutuhake papan.

  • Car Rear Armrest Hook Mobile Phone Holder 1311

    Pemegang Ponsel Ponsel Armrest Pancing 1311

    Desain sing didhelikake: Yen pancing ora ditrapake, didhelikake ing sandhangan ndhuwur lan ora bisa njupuk papan apa wae. Cukup tarik nalika nggunakake.

    Fungsi kaping pirang-pirang: Bisa digunakake minangka pancing utawa wadhah ponsel. Pancing bisa tahan luwih saka 10kg, lan daya magnetik sing kuwat bisa nyedhot ponsel kanthi gampang.

    Instalasi sing bisa dicopot: Pancing sing bisa dicopot luwih kuwat tinimbang pancing sing dipasang lan ora bakal ngeculake.

  • Car Tissue Box Hook GG06

    Kothak Tisu Mobil Pancing GG06

    Desain sing didhelikake: Nalika pancing ora ditrapake, pancing didhelikake ing sandhangan ndhuwur lan ora njupuk papan apa wae. Cukup tarik nalika nggunakake.

    Fungsi kaping pirang-pirang: bisa digunakake minangka pancing utawa sing nduwe ponsel. Pancing bisa nggawa bobote luwih saka 10kg, tenaga magnetik sing kuat bisa gampang nyedhot ponsel, lan pancing iku dwi fungsi.