Penghapus statis keychain anti-statis, bar statis mobil dual-inti, 18 berlapis emas murni J10G01-LSBT

Katrangan singkat:

Copot listrik statis kanthi cepet: Wangun lonjakan lan desain permukaan sudhut mlengkung nambah permukaan kontak kanggo mbusak listrik statis kanthi luwih cepet.

Adsorpsi magnetik: Chip sing wis digawe anyar, ora prelu nggunakake batere, dirancang khusus kanggo nyedhot listrik statis, elektromagnetik integral, lan arus sing diserep luwih akeh tinimbang sing ngilangi statis biasa. Listrik statis bakal digunakke nalika cedhak karo listrik statis.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Penghapus statis keychain anti-statis, bar statis mobil dual-inti, 18 berlapis emas murni J10G01-LSBT

Copot listrik statis kanthi cepet: Wangun lonjakan lan desain permukaan sudhut mlengkung nambah permukaan kontak kanggo mbusak listrik statis kanthi luwih cepet.

Adsorpsi magnetik: Chip sing wis digawe anyar, ora prelu nggunakake batere, dirancang khusus kanggo nyedhot listrik statis, elektromagnetik integral, lan arus sing diserep luwih akeh tinimbang sing ngilangi statis biasa. Listrik statis bakal digunakke nalika cedhak karo listrik statis.

Tahan suhu dhuwur: Tabung pelindung keramik tahan suhu dhuwur bisa gampang ngatasi listrik statis gesekan ing ndhuwur 30000V, lan ngrampungake masalah sampeyan.

Nganggo gantungan kunci logam: gantungan kunci digawe saka berlapis krom, awet.

Buatan tangan: Desain kurva berbentuk lonjakan, permukaan cermin tangan, proses presisi, anti debu lan anti banyu.

Rincian Produk

Jeneng Produk: Elike Static Spike

Ukuran produk: 47 * 11 mm

Werna produk: medium medium, medium medium, medium medium, medium medium, medium medium

Bahan produk: tembaga + akrilik + keramik

Bobot produk: Bobot bersih 22 g

Tegangan antistatik: 30000 V

Wektu ngilangi: 0,2-3 S

Urip layanan: 1000000 kaping

Lingkup aplikasi: mobil, gagang lawang

Nuduhake Gambar Liyane

1 (4)
1 (6)
1 (2)
1 (8)
1 (3)
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita