Eliminator statis mobil statis mobil statis tongkat Anti-statis lonjakan statis tongkat statis keychain J10SBT

Katrangan singkat:

Copot listrik statis kanthi cepet: Wangun lonjakan lan desain permukaan sudhut mlengkung nambah permukaan kontak kanggo mbusak listrik statis kanthi luwih cepet.

Adsorpsi magnetik: Chip sing wis digawe anyar, ora prelu nggunakake batere, dirancang khusus kanggo nyedhot listrik statis, elektromagnetik integral, lan arus sing diserep luwih akeh tinimbang sing ngilangi statis biasa. Listrik statis bakal digunakke nalika cedhak karo listrik statis.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

Eliminator statis mobil statis mobil statis tongkat Anti-statis lonjakan statis tongkat statis keychain J10SBT

Copot listrik statis kanthi cepet: Wangun lonjakan lan desain permukaan sudhut mlengkung nambah permukaan kontak kanggo mbusak listrik statis kanthi luwih cepet.

Adsorpsi magnetik: Chip sing wis digawe anyar, ora prelu nggunakake batere, dirancang khusus kanggo nyedhot listrik statis, elektromagnetik integral, lan arus sing diserep luwih akeh tinimbang sing ngilangi statis biasa. Listrik statis bakal digunakke nalika cedhak karo listrik statis.

Tahan suhu dhuwur: Tabung pelindung keramik tahan suhu dhuwur bisa gampang ngatasi listrik statis gesekan ing ndhuwur 30000V, lan ngrampungake masalah sampeyan.

Nganggo gantungan kunci logam: gantungan kunci digawe saka berlapis krom, awet.

Buatan tangan: Desain kurva berbentuk lonjakan, permukaan cermin tangan, proses presisi, anti debu lan anti banyu.

Rincian Produk

Jeneng Produk: Elike Static Spike

Ukuran produk: 47 * 11 mm

Werna produk: medium medium, medium medium, medium medium, medium medium, medium medium

Bahan produk: tembaga + akrilik + keramik

Bobot produk: Bobot bersih 22 g

Tegangan antistatik: 30000 V

Wektu ngilangi: 0,2-3 S

Urip layanan: 1000000 kaping

Lingkup aplikasi: mobil, gagang lawang

Katrangan Liyane

Kita ngerti manawa kita bakal maju yen bisa kanthi gampang njamin daya saing rega gabungan lan mupangate banget ing wektu sing padha kanggo Desain Khusus kanggo Discharger Statis Logam, Kita ngurmati prinsip inti Kejujuran ing bisnis, prioritas ing perusahaan lan bakal nyedhiyakake paling akeh pelanggan kanthi barang berkualitas tinggi lan panyedhiya hebat.

Desain Khusus kanggo Antistatik China, Anti-Statis, Tim teknik pro kami umume bakal siyap nglayani sampeyan kanggo konsultasi lan tanggapan. Kita uga bisa menehi conto kanggo nyukupi kebutuhan sampeyan. Upaya paling apik bakal digawe kanggo nyedhiyakake layanan lan merchandise paling apik. Yen sampeyan seneng karo bisnis lan barang, monggo ngomong karo ngirim email utawa telpon kanthi cepet. Ing upaya ngerti barang lan perusahaan liyane, sampeyan bisa uga pindhah menyang pabrik kanggo ndeleng. Kita umume arep nampani tamu saka kabeh ndonya kanggo bisnis kanggo nggawe hubungan bisnis karo kita. Priksa manawa sampeyan rumangsa ora duwe biaya kanggo ngobrol karo bisnis cilik lan kita yakin bakal nuduhake pengalaman dagang sing paling apik karo kabeh pedagang.

Video Produk

Nuduhake Gambar Liyane

狼牙静电棒_04
407ed4da21a345859980bb9ccfe19d1c
d469a65f6d564500857832d09e0b943f
a1a00775f9154e1f9eeed34f078c49d9

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita