Gun Cuci Mobil Tekanan Tinggi 8023T-8

Katrangan singkat:

5-set set senapan banyu kabeh-logam, senapan banyu ngumbah mobil, alat cuci mobil tekanan tinggi rumah tangga, alat cuci alus, 8 pola semprotan 8023T-8SBT

Multi-fungsi: fungsi ngumbah mobil, ngresiki mobil kanthi kuat; fungsi siraman, nyetel aliran banyu sing cocog kanggo nyiram kembang; fungsi siram kanggo kewan ingon, nyetel aliran banyu, nggunakake aliran banyu sing lembut kanggo adus ingon-ingon.

8 jinis semprotan banyu: Kanthi nyetel sirah gun multi-fungsi, 8 pola semprotan banyu bisa diwujudake, sing bisa digunakake kanggo macem-macem keperluan ngumbah.

Bahan sing kuwat: Awak utama bedhil banyu digawe saka paduan seng padat, sing luwih kuwat lan kuwat. Gagang ditutupi karet TPR. Gabungan faucet digawe saka kabeh tembaga, sing luwih awet.


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan Produk

5-set set senapan banyu kabeh-logam, senapan banyu ngumbah mobil, alat cuci mobil tekanan tinggi rumah tangga, alat cuci alus, 8 pola semprotan 8023T-8SBT

Multi-fungsi: fungsi ngumbah mobil, ngresiki mobil kanthi kuat; fungsi siraman, nyetel aliran banyu sing cocog kanggo nyiram kembang; fungsi siram kanggo kewan ingon, nyetel aliran banyu, nggunakake aliran banyu sing lembut kanggo adus ingon-ingon.

8 jinis semprotan banyu: Kanthi nyetel sirah gun multi-fungsi, 8 pola semprotan banyu bisa diwujudake, sing bisa digunakake kanggo macem-macem keperluan ngumbah.

Bahan sing kuwat: Awak utama bedhil banyu digawe saka paduan seng padat, sing luwih kuwat lan kuwat. Gagang ditutupi karet TPR. Gabungan faucet digawe saka kabeh tembaga, sing luwih awet.

Teknologi desain gir paten: gagang ngontrol 3 level aliran banyu, lan kepala gun multi-fungsi ngontrol 8 pola semprotan.

Biaya ngumbah sithik: ngirit banyu, ngumbah kuat, gampang ngilangi bledug lan kotoran ing mobil; ngirit daya, wektu ngumbah cekak, nyambung langsung karo faucet, ora ana pasokan listrik; ngirit wektu, sampeyan bisa ngumbah mobil ing omah tanpa menyang toko mobil.

Rincian Produk

Bahan: paduan seng

Bobot net: 1,20 kg

Drive: drive fisik

Lingkup aplikasi: ngumbah mobil, nyiram kembang

Suhu mlebu banyu maksimum: suhu normal

Stroke jet: udakara 10-15 meter

Klasifikasi warna: biru

Bahan bingkai: paduan seng

Bahan antarmuka: tembaga

Bahan nozel: plastik rekayasa

Jinis cekelan: tekanan palem

Tipe semprotan gun banyu: 8 jinis semprotan

Tekanan banyu: 3kg

Sampeyan kudu tuku pipa banyu kanthi kapisah

Katrangan Liyane

Staff kita biasane semangat "dandan lan keunggulan sing terus-terusan", lan nalika nggunakake barang-barang berkualitas tinggi, nilai sing disenengi lan layanan purna jual sing unggul, kita nyoba nduwe kapercayan saben pelanggan babagan Banyu Cuci Mobil . Yen sampeyan nggoleki Kualitas Apik kanthi rega sing apik lan pangiriman sing tepat wektu. Hubungi kita.

Pasokan Gun Cuci Otomatis OEM, Kita bisa nyukupi macem-macem kebutuhan pelanggan ing omah lan ing luar negeri. Sugeng rawuh pelanggan anyar lan lawas kanggo konsultasi & negosiasi karo kita. Kepuasan sampeyan minangka motivasi kita!

Nuduhake Gambar Liyane

1 (7)
1 (6)
1 (1)
1 (8)
1 (4)
1 (4)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita